Idees i Suggeriments



Hummus : 

Podeu fer unes originals mini croquetes amb el nostre Hummus. És ben senzill : doneu-li forma a la pasta, passeu les peces per ou i pa ratllat i fregiu. 


També podeu fer mini bombes donant-li forma rodona a la massa afegint previament unes gotetes de tabasc.



Paté d'albergínia :


Si us agraden les pizzes, escampeu una capa pel centre de la massa abans d'enfornar.


No teniu albergínies o temps per fer una truita d'albergínies? Cap problema! : bateu un ou, afegiu-hi una bona cullerada del nostre paté, remeneu una mica i a la paella. Fàcil!


També podeu fer petits suflés mesclant el paté amb ou i introduint breument la pasta al forn o al microones.


Si teniu pressa o no teniu gaire traça fent truites, no hi ha res més pràctic que un senzill remenat.


Si no us entusiasma el tomàquet o el teniu una mica avorrit podeu substituir el sofregit amb el nostre paté.


Deliciós com a farciment en lassanyes i canalons.



Paté de carxofa :


Es pot usar per elaborar totes les varietats que permet el Paté d'albergínia.


No dubteu en fruir-lo com a base de canapés, tapes, pastes de full, croissants petits i pastisseria salada.


Potser no se us havia acudit : els iogurts també poden ser salats i de verdures. Afegiu paté de carxofa a un iogurt natural sense sucre o al quefir i corregiu el punt de sal si ho desitgeu. 

Aconseguiu una maionesa deliciosa afegint una bona cullerada de Paté de carxofa a l'ou i l'oli abans de fer-la o afegiu-ne si ja està feta. 


Podeu aconseguir una emulsió deliciosa de bogeria si uniu en un bol a parts iguals paté de carxofa, oli i aigua. El paté ha d'estar a temperatura ambient. Es bat com una maionesa deixant que s'iniciï l'emulsionat amb la batedora al fons i alçant-la lentament fins que qualli. Corregiu la sal com més us agradi.


Si no heu provat la gelatina de carxofa no sabeu què us heu perdut. És menys complicat que no sembla :



Introduiu aigua en un recipient i escalfeu-la fins que bulli. Afegiu-hi una mica d'agar-agar en pols escampant-lo lentament per tota la superfície. Remeneu la mescla un minut i deixeu-la reposar dos o tres minuts. Cal informar-se sobre la quantitat d'agar-agar, que sempre ha de ser poca, per evitar que s'espesseixi massa. En 150 ml d'agua se sol introduir mitja cullerada rasa de postre.

Afegiu el Paté de carxofa a temperatura ambient. Heu de calcular un pes igual o similar al de l'aigua que heu utilitzat. Remeneu breument fins aconseguir una mescla fina i homogènea. Podeu afegir la sal i els condiments que desitgeu.

Es bolca la preparació en els recipients que trieu i es deixa refredar prou abans d'introduir-la en el frigorífic.

També és deliciós diluït en aigua com a beguda tonificant.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada